lördag 19 mars 2011

Gumman Tö är här!

Helt underbart väder i dag! Snön på vägen är nästan helt borta igen. Hoppas den försvinner från altanen också snart, utan att vi måste sopa :), så man kan ta fram trädgårdsmöblerna snart.


Förra helgen byttes ljungen på verandan ut mot en riktig vårklick i form av påskliljor och pärlhyacint. Känns så påskigt och då vet man att våren är här!



Fåglarna äter oss snart ur huset. Första vintern som vi matar fåglarna och gud vad mat det går åt. Nästa år ska vi införskaffa en liten stuga och en nötautomat också. Det är så mysigt att sitta inne och kolla ut på fåglarn alldeles utanför köksfönstret.



Våra Mårbackor börjar ta sig, trots att de stått inträngda i garaget i värmen utan vatten hela vintern. Trodde många skulle dö, men nu kan man se små skott som skjuter upp. Det är så roligt att gå och kolla och vänta på skotten som kommer och sedan se de växa sig större och större. Riktiga överlevare!



Fick två pelargon-sticklingar av en vän som var här på besök. Ska bli intressant och se hur de kommer se ut. En av dem var tydligen någon ovanlig sort. En perfekt gåbort-present!

Våra Blommor för dagen tittar nu över krukkanten och är på god väg. Blir många sådana. En perfekt gåbort-present för oss :)!


Nu luktar det gott ifrån köket! Blir fläskfilé till middag. Och så kanske lite av chokladkakan som blev över i går. Underbart med rester :)!

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar